بازگشت قيمت ارز

بازگشت قيمت ارز

ورود دلار به کانال 27 هزار تومان موجب شد تا بازارساز تصمیم جدی برای مدیریت عرضه و تقاضا بگیرد

چهارشنبه بیست و ششم 6 1399

ورود دلار به کانال 27 هزار تومان موجب شد تا بازارساز تصمیم جدی برای مدیریت عرضه و تقاضا بگیرد و برهمین اساس علاوه بر افزایش عرضه در بازار با برداشتن سقف فروش در سامانه نیما، از سرگیری فروش ارز سهمیه‌ای و کاهش اختلاف دلار در بازار رسمی و آزاد مقدمات کاهش قیمت‌ها را در بازار ارز فراهم کرد.

سیاستهای بازارساز موقتا در روز نخست اجرای طرح در بازار جواب داد و دلار با کاهش 1000 تومانی همراه شد؛ دلار از 27 هزار و 200 تومان به 26 هزار و 200 تومان در پایان معاملات کاهش یافت.




روز رسانی:چهار‌‌‌شنبه 26 شهریور 11:20

 

نوع

قیمت لحظه (تومان)

قیمت دلار (صرافیبانکی)

27 هزار و 200

قیمت دلار (بازارآزاد)

27 هزار و 200

قیمت یورو (صرافیبانکی)

31 هزار و 900

قیمت یورو (بازارآزاد)

32هزار

قیمت درهم

7 هزار و 440 

قیمت پوند

35 هزار و 260

(0) نظر

عواملی که موجب شدقیمت دلاردر روز سه‌شنبه به زیر مرز ۲۶ هزار تومانی نرود

چهارشنبه بیست و ششم 6 1399


عواملی که موجب شدقیمت دلاردر روز سه‌شنبه به زیر مرز ۲۶ هزار تومانی نرود، حمایت بازیگران فنی بود. این دسته اعتقاد داشتند‌ بازار به راحتی از کانال ۲۶  هزار تومانی پایین نخواهد رفت و برای شکست این مرز نیاز به عرضه زیاد یا تغییر انتظارات وجود دارد. در واقع آنها باور داشتند همانطور که شکستن کانال یاد شده و صعود به بالای آن دشوار بود، پایین رفتن از این کانال هم به آسانی صورت نخواهد گرفت. در این میان، با توجه به چنین انتظاراتی، طبیعی بود که برخی از معامله‌گران در مرز ۲۶ هزار تومانی، بخشی از نقدینگی خود را برای خرید وارد بازار ارز کنند. آنها توانسته بودند در نرخ‌های بالاتر اقدام به فروش کنند و هراس کمتری برای گرفتن موقعیت خرید در مرز حساس ۲۶ هزار تومانی داشتند. جدا از این اخبار سیاسی و تغییر جو بازار نیز به آنها اطمینان بیشتری برای ورود به بازار می‌داد.

(0) نظر

از مهمترین دلایل تشدید نوسانات در بازار ارز

چهارشنبه بیست و ششم 6 1399

از مهمترین دلایل تشدید نوسانات در بازار ارز به اذعان فعالان ارزی حاضر در خیابان فردوسی، تهدیدهای امریکا مبنی بر فعال کردن مکانیسم ماشه از هفته آینده است.

صراف‌ها و فعالان بازار ارز می گویند احتمالاً تا هفته آینده فضای بازار ارز مانند روزهای قبل با نوسان قیمتی همراه باشد اما بعد از آن با کاهش التهابات، کاهش قیمت ها را خواهیم داشت.

یکی از صراف‌ها به خبرنگار تسنیم می گوید: هفته قبل صرافی های بانکی با ثبات قیمت موجب افزایش اختلاف نرخ ارزبا بازار آزاد شدند و همین موضوع باعث تحریک مجدد بازار همزمان با کاهش شاخص بورس بود.

آنطور که بازاری‌ها می گویند: جو روانی منفی در بازار موجب شد تا در روزهای قبل مردم عادی با سرمایه‌های خرد که بعضاً از بورس بیرون آورده بودند، راهی بازار ارز شوند.

اما نکته مهم این روزهای بازار ارز جو منفی است که در بین خریداران ارز وجود دارد؛ نگرانی ها از تهدیدهای امریکا مبنی فعال سازی مکانیسم ماشه موجب شده تا برخی بر طبل گرانی‌ها بخصوص گرانی قیمت ارزبکوبند و از اب گل‌الود ماهی بگیرند.

درحالی که حتی اگر تهدید امریکا عملی و مکانیسم ماشه اجرایی شود بازهم تغییری در فرایند اجرایی و مبادلات مالی کشورمان صورت نمی گیرد چراکه قبلاً شدیدترین تحریم‌ها اعمال شده و آنچه این روزها از سوی مقامات امریکایی اعلام می شود صرفاً تهدیدهای توخالی است که در واقعیت اثری برای ایران و مردم‌ش ندارد.

برخی از فعالان اقتصادی معتقدند در شرایطی که هر روز با تهدیدهای امریکا برای تحریم روبه رو هستیم باید با برنامه ریزی و هماهنگ به مقابله با تحریم ها روی بیاوریم؛ آنها از بانک مرکزی می‌خواهند که اجازه نقل و انتقالات را مجدداً به شبکه صرافی ها بدهد تا به صورت چریکی با تهدید و تحریم های امریکا مبارزه کنند. صرافی‌ها تأکید دارند که هر چه شبکه گسترده تر باشد امکان آسیب پذیری کمتر می شود.

(0) نظر
X